Mollerussa vota la reforma del centre urbà amb la plataforma Ékratos

Del 20 al 26 de febrer la ciutadania de Mollerussa i els comerços del centre estan cridats a participar en la consulta per decidir entre els tres projectes finalistes per orientar la reforma dels carrers i places del centre urbà de la població.

L’Ajuntament impulsa aquest procés participatiu que emprarà la plataforma Ékratos perquè els electors puguin emetre el vot per via telemàtica des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Mollerussa.

Aquest és el primer cop que una consulta amb vot electrònic permet fer una votació telemàtica i presencial sense necessitat d’utilitzar paperetes i urna física, de manera que tots els vots es dipositen en la mateixa urna electrònica, permetent que el recompte de resultats sigui immediat en el moment de tancament del període de vot, sense haver d’esperar a cap recompte en paper.

El vot presencial afavoreix que persones amb menors habilitats en l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, puguin participar amb igualtat de condicions respecte als que decideixin efectuar el vot telemàtic des del seu ordinador o dispositiu mòbil.